border-address-top
HUISARTSENPRAKTIJK
DE HOEKSTEEN

Dr. Ingrid Dils
Dr. Guy Mennes
Dr. Alex van den Broek

EIGENBILZEN

Braamstraat 4
Tel: 089/41.62.39border-address-bottom

Het G.M.D

G.M.D. is de afkorting van Globaal Medisch Dossier.

Een win-win situatie voor iedereen

Met een GMD schrijft u zich in bij uw huisarts en geniet u van een vermindering van 30% op het REM-geld ( het bedrag dat je niet terugkrijgt van de mutualiteit) op de raadplegingen. Als u ouder bent dan 75 jaar geldt dit ook voor de huisbezoeken. Bovendien krijgt je ook de garantie dat jouw medische gegevens deskundig worden gecoördineerd.

Jouw huisarts weet voor wie hij de medische gegevens moet bijhouden en kan hierdoor beter een overzicht bijhouden van jouw medische problemen en behandelingen. Hij kan hierdoor ook beter preventieve acties organiseren en het overleg met de arts-specialist wordt geoptimaliseerd.

De specialist weet precies naar welke huisarts hij de gegevens moet sturen en hij weet dat deze goed en correct worden bijgehouden.

Vraag dus, bij je eerstvolgend contact aan jouw huisarts om een GMD te openen, of om dit éénmaal per jaar te vernieuwen.
De bijdrage, die je hiervoor normaal dient te betalen, regelt je huisarts rechtstreeks met jouw mutualiteit ( = derdebetalersregeling). Het openen of verlengen van een GMD is dus gratis voor jou.
Hiervoor dient u wel een mutualiteitsvignetje mee te brengen.

Personen die misbruik maken van deze agenda worden opgespoord en gerechtelijk vervolgd.
Alle patiëntgegevens zijn vertrouwelijk en worden enkel door de behandelende geneesheer gebruikt.

Created by Sanmax